
Bedri-Sibel Baykam

Can Ulkay ve eşi

Erdal-Güzin-Zeynep Özyağcılar
.jpg)
Ali Atay galaya eşi Hazal Kaya ile katıldı.

İsmail-Duygu Hacıoğlu

Geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Öztürk ile ikiz bebeklerini kucaklarına alan Mustafa Uslu, dede olduğunu açıkladı. Kızının doğum yaptığını belirten Uslu, “Hem baba hem dede oldum. Baba olduktan bir saat sonra da dede oldum. Kızıma rica ettim önce doğurma” diyerek espri yaptı. Filmlerinde gerçek hikayelerden yola çıkan Uslu, “Süper kahramanlarımızı anlatan bir film görebilir miyiz?” sorusuna “Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk ve Nail Süleymanoğlu’nun yaşadığı topraklarda süper kahraman filmi çekersen kimse inanmaz. Onlar zaten kendileri süper kahramandı” yanıtını verdi. Mustafa Uslu'ya filmin oyuncularından Marleen Mathews eşlik etti.

Mustafa-Gülay Kırantepe
.jpg)
Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil galaya el ele katıldı.
.jpg)
"Türk İşi Dondurma"
.jpg)
Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun
.jpg)
Erkan Kolçak Köstendil’in muhabirlerin sorularını kendine has tarzıyla yabancı oyunculara tercüme etmesi esprili anların yaşanmasına neden oldu.
.jpg)
Erkan Kolçak Köstendil’in muhabirlerin sorularını kendine has tarzıyla yabancı oyunculara tercüme etmesi esprili anların yaşanmasına neden oldu. Köstendil, "Türk oyunculardan Erkan Kolçak Köstendil'le aynı filmde rol almak nasıl bir duyguydu?" şeklinde espri yaptı. Filme yabancı subayı canlandıran Will Thorp ise "Korkunçtu" dedi ve güldü. Köstendil, "Aman bunu kesersiniz, yayınlamayın" dedi. Köstendil daha sonra yabancı oyunculara "Türk aktör ve aktristler hakkında ne düşünüyorsunuz? İstanbul ve Türkiye hakkında neler söylemek istersiniz?" diye tekrar sordu. Yabancı oyuncular "İlk defa burada bulunduk. İlk defa Türk oyuncularla çalıştık. Kesinlikle harikaydı. Bizi iyi hissettirdiler burada. Herkese teşekkür ederiz" cevabını verdi.
.jpg)
Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya’da yaşayan iki Türk gencinden birini canlandıran “Ali Atay, Şahane bir film çektik. 4 ay inandığımız bir mevzunun üzerine yürüdük. Çok güzel olduğunu düşünüyorum. İnşallah salondan çıktıktan sonra seyirciyle bunu yaşayacağız. İçerisinde hem mizah hem de dram barındıran bir film” diye konuştu.
.jpg)
Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun
.jpg)
Muhabirlerin "Ali Atay mı? Erkan Kolçak mı? İkisi hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorularına Marleen Mathews, "İkisi de harika insanlar. Çok komikler ve eğlenceliler. Bu filmde bulunmak ve harika insanlarla çalışmak çok güzel ve onur vericiydi" yanıtını verdi.
.jpg)
Cansu Tosun-Hazal Kaya-Kanat Atkaya
.jpg)
James Farley, bu film projesini kabul etme sebebini şu sözlerle açıkladı: Ben Londra'da yaşıyorum. Avrupa Birliği'nden çıktığımız için şu an bildiğiniz gibi çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Ve Amerikan başkanı Donold Trump bir faşist, ırkçı ve İslam fobisi olan biri. Ağzı bozuk. Biz İngilizler yaşam mücadelesindeyiz."
.jpg)
Basın toplantısının ardından salona geçen Şebnem Bozoklu, merdivenlerde takılarak yere kapaklandı.
.jpg)
Şebnem Bozoklu’nun kaval kemiğinde kanama meydana geldi.
.jpg)
Acı içinde kıvranan oyuncu, salandan ayrılmayarak filmi izledi.
.jpg)
Şebnem Bozoklu'nun zor anları...
.jpg)
Şebnem Bozoklu film hakkında, “Bu film için çok çalıştık. Dört aydan daha fazla. Herkesin filmi seveceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
.jpg)
Şebnem Bozoklu, galaya gazeteci sevgilisi Kanat Atkaya ile katıldı.
Yorumlar (0)