Snob Magazin'in haberine göre; Evlendikten sonra podyumlara 2 yıl ara veren ve bu arada ikiz çocuklarını dünyaya getiren ünlü manken Elif Ece Uzun, Mardinli modacı İzzettin Baran’ın gelinlik defilesiyle podyumlara yeniden merhaba dedi. İkiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş ile olaylı bir ayrılık dönemi geçirdikten sonra geçtiğimiz ay barışan güzel manken, ‘’Eşimle barıştık‘’ dedi.
Uzun'un eski eşiyle barıştığını açıklaması herkesi şaşkına çevirdi.

'HAYATIMIN SON 2 YILI ÇOK KÖTÜ GEÇTİ'
Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen Baran Gelinlik defilesi sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Elif Ece Uzun "Hayatımın son 2 yılı istemediğim ve unutmak istediğim olaylarla dolu. Önce 5 aylık bebeğimi düşürdüm sonra babamı koronadan genç yaşta kaybettim. Eşim bütün mal varlığını bir çeteye kaybetti, sonra eşimle aramda geçen olaylardan dolayı birbirimizi kırarak ayrıldık. Neyse artık ikimiz de hatalarımızın farkına vardık ve geçen ay tekrar barıştık. Şu an çok mutluyum. Annelik çok güzel bir şey. Yakında ticarete atılıyorum. Özellikle ikiz bebekleri olan annelerin sevineceği ürünleri çıkaracağım" dedi.

NE OLMUŞTU?
Manken Elif Ece Uzun, 1.5 yıl önce evlendiği Mehmet Tuş'tan boşanmaya karar verdi ve mahkemeye başvurup uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Elif Ece Uzun, eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek gündeme gelmişti.
Bunun üzerine Tuş, önemli açıklamalar yapmıştı: "Eşim, altı aydır Sapanca'da yaşıyor. Çocuklar 5 aylık oldu hâlâ evine dönmedi. Çocuklarımı görmek için her gün altı saat yol gidiyordum. Artık ben de bir an önce ayrılmak istiyorum. Evlendikten üç ay sonra boşanma kararı almıştım ama hamileliğini öğrenince bir şans daha vermek istedim.
"Şimdi gerekli belgeleri sunup icra ve velayet davaları açacağım" diyen Tuş'un açıklamaları üzerine Elif Ece Uzun, şöyle konuşmuştu: "Bu konuyla ilgili belgelerimi sunacağım tek merci aile mahkemesidir. İki çocuğum olduğu için bunlarla gündeme gelmek istemiyorum. Zaten konuşma yasağı var."
İkilinin evliliklerine bir şans daha verdiği öğrenildi.
Yorumlar (0)