Başrolünü Dilan Çiçek Deniz ile paylaştığı “Yarım Kalan Aşklar” dizisi ile ilgili konuşan Deniz, “Dilan ile çalışmak çok keyifli, daha öncede birlikte çalışmıştık zaten. Korona’ya karşı da tedbirliyiz, kapıda her zaman bir ambulansımız oluyor. Birisinden şüphelenildiğinde hemen test yapılıyor. Sonuçta bizde çalışıyoruz ve bundan herkes gibi kaçabildiğimiz gibi kaçıyoruz” dedi.

Burak Deniz geçtiğimiz günlerde yeni aldığı otomobili ile Arnavutköy’de ilerlerken bir motosiklet sürücüsüne çarpmış, olayda maddi hasar dışında kimseye bir şey olmamıştı. Olayla ilgili konuşan oyuncu “Herkesin başına gelebilecek tatsız bir olaydı, yaşandı ve bitti. O gün çok şükür kimseye bir şey olmadı. Sadece maddi bir hasar vardı o çözüldü ve bitti” açıklamasında bulundu.
.jpg)
Kazanın ardından ehliyetine el konulduğuna dair çıkan haberlere açıklık getiren Burak Deniz “Evet ehliyetim yok. Beni her yere arkadaşım götürüyor” dedi.

Burak Deniz’in “Bizim Hikaye” dizisindeki partneri Hazal Kaya ile aralarının açık olduğuna dair haberler çok konuşulmuş, ancak Hazal kaya’nın geçtiğimiz gün Burak Deniz ile ilgili paylaşımları bu iddialara son noktayı koymuştu.
.jpg)
Sosyal medyadaki tatlı atışmaları çok konuşulan Burak Deniz “Öyle bir geyik yaptık devamını getireceğim gibi duruyor. Sıra bende” dedi.
.jpg)
Yorumlar (0)