Aslıhan Güner’in tek sürprizi

Tamer Levent’in oynadığı, Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi olan “TEK” te usta oyuncunun vefat eden eşi rolünde Aslıhan Güner yer alıyor.

Aslıhan Güner’in tek sürprizi

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu, yapımcılığını RJ Yapım Ramazan Caboğlu’nun yaptığı “TEK” filminde Tamer Levent’in oynadığı “Profesör Doktor Adem Tek” in vefat eden eşi “Doç. Dr. Canan Güler Tek” rolünde fotoğrafları ve sesiyle yer alan Aslıhan Güner, fotoğraf çekimi için Maşukiye’deki sette bir gün geçirdi. Setten ikilinin sürpriz kareleri paylaşıldı.

Aslıhan Güner’in tek sürprizi
 
Hikayesini Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstlendiği filmde Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterine hayat veriyor.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış