Alışveriş konusunda bir takıntısı olmadığını dile getiren güzel oyuncu, "Pahalıysa iyidir mantığı yok bende. Kalitesi kumaşı iyi olduktan sonra pazardan bile giyinirim. Takıntım yok" sözleriyle şaşırttı.
'EN ÇOK SALATA TÜKETİYORUM'
Ceren Yılmaz'ın bir dergiye verdiği röportajda beslenme alışkanlığı çok konuşulmuştu. Yılmaz, "Sağlıklı besleniyorum, şeker ve undan uzak duruyorum. Günlük en çok salata tüketiyorum. 200 gram protein ve sağlıklı şeker pekmez, hurma ve bal yiyorum. Diyetisyenle çalışmıyorum ama profesyonel oldum bu konuda" diyerek beslenme şeklinden bahsetti.
.jpg)
Yılmaz, muhabirlerin "İleride nasıl bir karakter oynamayı istersiniz?" sorusuna, "Savaşçı bir kadını oynamak isterdim. Ben küçükken Zeyna vardı. Zeyna'yı çok severdim, o yüzden o tip bir karakteri oynamak hep hayalim oldu" diye yanıt verdi.
.jpg)
Anne Fatma Yılmaz ise kızını her ekranda gördüğünde ilk günkü gibi heyecanlandığını dile getirdi. Ceren Yılmaz ise annesinin duygulandıran sözleri karşısında, "Annem beni hiç eleştirmiyor. Hep övüyor" demekle yetindi.
Yorumlar (0)