Snob Magazin'in haberine göre; Nişantaşı’nda gezen çift maskeleriyle tanınmaz haldeydi.

Rol aldığı dizinin şehir dışı çekimlerinin devam ettiğini dile getiren Navruz, "1-2 günlüğüne İstanbul’a geldim” dedi.

Pandemi sürecinde çekimlerin etkilenmediğini dile getiren Navruz, “Zaten pandemi sürecinde çok dikkatli davranıyoru. Sürekli sette ambulans bekletiyoruz, düzenli test yaptırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Navruz’un kendisi gibi oyuncu sevgilisi Ebru Şam ise, “İlişkimiz güzel gidiyor. Setlerden dolayı görüşmemiz biraz zor oluyor ama arada ben gidiyorum, bazen de Alp yanıma geliyor. İdare ediyoruz, mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

Ebru Şam kimdir? Çocukluğu Almanya'da geçen Ebru Şam, 2009 yılında katıldığı Miss Turkey'de birinci oldu. Mankenliğin yanı sıra kısa bir dönem oyunculuk da yapan Şam, bugüne kadar; 'Adanalı', 'Doktorlar' ve 'Gecekondu' gibi dizilerde rol aldı.
Yorumlar (0)