Zülfü Livaneli ile Rengim Gökmen aynı sahnede buluşuyor

Kerki-Solfej’in düzenlediği Harbiye Açıkhava Konserleri serisi dev bir proje ile başlıyor. Besteci ve yazar Zülfü Livaneli ile ünlü orkestra şefimiz Rengim Gökmen aynı sahnede buluşacaklar

Zülfü Livaneli ile Rengim Gökmen aynı sahnede buluşuyor

Özel olarak hazırlanan anlatımlı konserde Livaneli, hayatından kesitler ve bestelerinin hikayelerini anlatacak, konser solistleri Teyfik Rodos ve Zeynep Halvaşi ise Rengim Gökmen yönetimindeki Livaneli Filarmoni Orkestrası eşliğinde Livaneli şarkılarını seslendirecekler.

Bir ilk olacak bu gösteri izleyiciyi özel hazırlanmış görseller eşliğinde, ülkenin yakın tarihinde dolaştıracak.

30 Haziran ve 1 Temmuz’da seyircileri ile buluşacak olan büyük projenin biletleri Biletix’ten satışa sunulacak.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış