Snob Magazin'in haberine göre; 1978 yılında Kemal Gülman tarafından alınan ve evlilik sürecinden %52’sini eşi Feryal Gülman’a, %48’ini ise oğlu Aslan Kemal Gülman’a devreden Kemal Gülman, eşinin yalıyı satışa çıkarması sonrası avukatlarının girişimiyle engel oldu.
-son.jpg)
İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2020/ 440 E sayısına kayıtlı olarak açmış olduğu davada, müşterek çocuk Aslan Kemal Gülman adına kayıtlı olan %48 hissenin kendisine ait olduğunu ve kendi adına tescil edilmesini talep etti ve Feryal GÜLMAN’a ait %52 hisse üzerinde ise alacaklarından dolayı haczinin olduğunu belirtti.
-son.jpg)
Bu zamana kadar bir çok dizinin çekimi için verilen ve 450 m2’lik havuzlu yalıdaki hissesini satıp haciz işlemlerini kaldırmaya çalışan Feryal Gülman, yalının bedeli olarak ise 230 Milyon fiyat biçti.
-son.jpg)
Bu girişimi hava da kalan Feryal Gülman’ın bu süreçten sonra ne yapacağı ise merak konusu oldu.
Yorumlar (0)