Yakın dostunu ilk sahnesinde yalnız bırakmadı

Tarkan'ın şarkıcı kuzeni Cenk Tevetoğlu, Fine Bomonti'de sahne alan yakın arkadaşı Özay Bakır'ı ilk sahnesinde yalnız bırakmadı.

Yakın dostunu ilk sahnesinde yalnız bırakmadı

Gece hayatının sevilen seslerinden Özay Bakır, Fine Bomonti adlı adlı mekanda sahne aldı. Şarkıcıyı, Megastar Tarkan'ın yeğeni Cenk Tevetoğlu yalnız bırakmadı. Bakır, bir ara sahneye Tevetoğlu'nu davet etti. İkili, düet yaparak, izleyicileri coşturdu.
Yakın dostunu ilk sahnesinde yalnız bırakmadı

Gece hayatında bir çok mekanda sahne alan Bakır, seyircileri bir dakika yerinde oturtmadı. Mekan sahibi Tuna Abbasoğlu, sevgilisi Çiğdem Kuşçu'yla Bakır'ı izleyerek, eğlendi.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış