2012 yılından bu yana Türkiye’de tasarım ve üretim yapan New York, Barcelona, Paris gibi moda ülkelerinde şubeleri bulunan Vlasta Design, 2022-2023 ‘SUPERSTAR’ koleksiyonunu Milano Moda Fuarı’nda modaseverlerin beğenisine sundu.

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Diahann Carroll, Jessica Lange, Barbara Bouchet gibi dünyaca ünlü modellerinin tarzlarından yola çıkarak hazırladığı 2022-2023 “SUPERSTAR” koleksiyonu büyük beğeni aldı.

VLASTA KOPYLOVA kreasyonlarında kullandığı malzemeleri geri dönüşüme uygun olacak şekilde tasarlıyor. Kreasyonlar çok özel günlerde olduğu gibi gündelik hayatta da tercih ediliyor; bu duruşları ile her gün gerçek ünlüler gibi dikkat çekici ve iz bırakıcı olabilirsiniz mesajını veriyor.
Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)