Son olarak ‘Masumiyet’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, İstanbul'a ilk geldiğinde yaşadığı yer Cihangir’den taşınarak Moda’ya yerleşti. Cihangir’den bazı fotoğraflar paylaşan oyuncu, paylaşımın altına yazdığı hüzünlü notla veda etti.

Moda'daki deniz manzaralı evinden ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Tütüncü’nün fotoğrafı binlerce beğeni aldı.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)