ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

Ünlü isimler, Covid 19 döneminde zor günler geçiren, müzisyen, orkestra ve sahne arkasında çalışan meslektaşlarına destek olmak için 27 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da aynı sahnede buluşuyor.

 ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

Ahbap Derneği ev sahipliğinde, Gergedan Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek gecenin sunuculuğu Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz üstlenirken, gecede  Kaan Sekban, Hayko Cepkin, Cem Adrian, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Hazal Kaya, Onur Saylak, Fırat Tanış, Sunay Akın & Nihat Sırdar, Sumru Yavrucuk, Zeynep Bastık & Emircan İğrek ve Haluk Levent sahnede izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. İzleyenler bu özel geceyi aldıkları biletler Harbiye Açıkhava yada online olarak evlerinden izleyebilecekler. 


1/2

ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

 ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

27 Ekim'de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek olan 'Sahneye Ses Ver' özel dayanışma gecesinden elde edilecek bilet satış geliri, Haluk Levent'in başkanı olduğu 'Ahbap Derneği' aracılığıyla ihtiyacı olan sahne emekçilerine ulaştırılacak.


2/2

ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

 ÜNLÜ İSİMLER 'SAHNEYE SES VERECEK!

<p><br></p>

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış