UMUT'UN HEDEFİ GRAMMY

Amerika’da yaşayan ve ‘TheUmutmusic’ lakabıyla tanınan müzisyen Umut, son albümündeki 'In My Zone' adlı şarkısını da kliplendirdi. Müzisyen, hedefinin Grammy’de ödülünü almak olduğunu söyledi

 UMUT'UN HEDEFİ GRAMMY

Amerika’da yaşayan ve ‘TheUmutmusic’ lakabıyla tanınan müzisyen Umut, dört parçalık mini albüm üzerinde çalışıyor. New York şehrinde yaşayan müzisyen, son albümündeki 'In My Zone' adlı şarkısını da kliplendirdi. Yönetmenliğini, kurgu ve renklendirmesinin de kendisinin üstlendiği R&B Hip-Hop türündeki eser, müzikseverlerin beğenisine sunuldu. 17 yıldır müzikle uğraşan Umut’un yeni albümünde yer alacak dört şarkılık eserler gerçek yaşam öykülerinin kurgusunu içeriyor. Müzisyen, hedefinin Grammy’de ödülünü almak olduğunu ve kendi oluşumu olan NSE Music’i dünya çapında bir müzik ve film prodüksiyon şirketi yapacağını söyledi. ‘TheUmutmusic, projesinin son iki şarkısının 2021 yılının ilk aylarında yayınlanacağını belirtti.


1/1

UMUT'UN HEDEFİ GRAMMY

 UMUT'UN HEDEFİ GRAMMY

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış