Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Uğur Işılak, Cumhuriyet'in 102'nci yıl kutlamasında Elazığ'da sahne aldı. İşte detaylar...

Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Uğur Işılak, Cumhuriyet'in 102'nci yıl kutlamasında Elazığ'da sahne aldı.

 Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Sanatçı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde fenomen eserlerini seslendirdi.

 Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen konserde, bir tek boş alan bile kalmadı. Konsere saatler kala Işılak'ın hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, ilgiden dolayı teşekkür etti. Işılak, "Ne zaman Elazığ'a gelsem kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu hissi yaşattınız için teşekkür ederim" dedi.

 Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Cumhuriyet için sanatçı, "Büyük Hun İmparatorluğu, Göktürk, Karahanlı Devleti, Büyük Selçuklu İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğu derken her defasında küllerinden yeniden doğmayı başaran bu millet bize Cumhuriyet'i emanet etti. Başta Cumhuriyetimizi kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" açıklamasını yaptı.

Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi
ELAZIĞ'DA DUYGUSAL VE KALBİ MANADA ÇOK FARKLI BAĞLARIM VAR
'Rüzgarın Hikayesi'yle yola çıktıklarını söyleyen Işılak, "Gezgin ozan programı yapıyoruz. Motosikletimizle Anadolu'yu geziyoruz. Elazığ'ı bu programa dahil edeceğiz. Bu gezide Elazığ benim için özel bir yer. Amerika, Avustralya, Avrupa ve Afrika'yı gezdik. Nerede bir Elazığlı görsem, 'Vatan' dendiğinden gözleri dolar. Elazığlılar vatanperverlikte ülkede en ön sırayı hakedenler. Elazığ'da duygusal ve kalbi manada çok farklı bağlarım var" açıklamasını yaptı.

Uğur Işılak'a hayranları büyük ilgi gösterdi

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 115
    ALKIŞ
  • 105
    SEVDİM
  • 104
    BEĞENDİM
  • 103
    GÜLDÜM
  • 77
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış