Tolga Sarıtaş yeni dizisi hakkında konuştu

Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Vadİstanbul’da objektiflere yansıdı. Sarıtaş, yeni dizisi hakkında gelen bir soruya yanıt verdi

Tolga Sarıtaş yeni dizisi hakkında konuştu

Yakın dostlarıyla Vadİstanbul’da bir restoranda buluşup yemek yiyen Sarıtaş, hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Samimi ve mütevazi halleriyle dikkat çeken oyuncu, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

'KISA BİR TATİL YAPTIK'

Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan oyuncu, ayaküstü sohbet ederek, “Her şey çok güzel gidiyor kısa bir tatil yaptık, şimdi yakın zamanda dizimizin çekimleri başlıyor ona hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

SARITAŞ'IN PARTNERİ AYÇA AYŞİN TURAN

Sarıtaş, 'Arıza' adlı dizide Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Seçkiner Alıcı, Cavit Çetin Güner, Levent Can, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı, Hazal Benli ve Cankat Aydos gibi isimler yer alıyor. 

Arıza dizisinin Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış