Mutlu evlilikleri olan Kıvaç Tatlıtuğ ve Başak Dizer geçtiğimiz günlerde bebek beklediklerini açıkladılar. Anne-Baba olmaya hazırlanan çift geçtiğimiz gün Bodrum'daki hayvan barınağına ziyarete gittiler.

Hayvan sevgisi ile tanınan çift, "Bu yavrumuaz da artık bizimle. Bu sahiplendiğimiz 5. canımız oldu. Sen de bir can kurtar" notuyla sosyal hesabından barınaktan beşinci köpek sahiplendiğini duyurdu.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)