"Sinema Güzeli Yarışması"na büyük destek

Beşiktaş’ın yeni ve genç başkanı Rıza Akpolat, İstanbul’un gözde ilçesi Beşiktaş’ı bir kültür ilçesi haline getireceklerini açıkladı

"Sinema Güzeli Yarışması"na büyük destek

Türkiye’de düzenlenen orijinal tek yarışma olan "Sinema Güzeli Yarışması" 6 Nisan 2020 tarihinde MKM (Mustafa Kemal Merkezi’nde) gerçekleşecek.

Sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler ve yeni yetenekler katmak amacıyla düzenlenen bu yarışmanın sahibi ve başkanı Hakan Solaker, yine akademiler ile ortak bir çalışma neticesinde yarışmacıları belirleyeceklerini açıkladı.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış