1/5
Sıfır makyaj Gökçe!
.jpg)
Gökçe Bahadır
2/5
Sıfır makyaj Gökçe!
.jpg)
Bahadır, Sezen Aksu’nun şarkılarından ilham alınarak hazırlanacak olan ‘İzmir’in Kızları’ adlı müzikalde başrolde yer alacağını söyledi.
3/5
Sıfır makyaj Gökçe!
.jpg)
Sahnede Sezen Aksu'nun sevilen eserlerini seslendirecek olan Bahadır, Nişantaşı'na alışveriş yapmak için geldiğini söyledi.
4/5
Sıfır makyaj Gökçe!
.jpg)
Giyim tarzı ve sıfır makyajıyla dikkat çeken oyuncu, "Modayı takip etmeye çalışıyorum, açık renkleri seviyorum" dedikten sonra City's Vale'den aracını teslim alıp evinin yolunu tuttu.
5/5
Sıfır makyaj Gökçe!
.jpg)
Gökçe Bahadır'ın keyifli halleri dikkat çekti.
Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)