Sercan Kısmet'in haberine göre; Meryem Uzerli çocuklarına kendisi bakıyor

Meryem Uzerli’nin, koronavirüs nedeniyle bakıcı tutmayarak, iki çocuğuna da kendisi baktığı ortaya çıktı

Sercan Kısmet'in haberine göre; Meryem Uzerli çocuklarına kendisi bakıyor

Meryem Uzerli, koronavirüs vakaları çoğalması nedeniyle önlemlerini artırdı. Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan oyuncu, iki çocuğu Lara ve Lily Koi’ye kendi bakıyor. Virüs nedeniyle bakıcı tutmayan Uzerli’nin, market dışında ise evinden çıkmadığı öğrenildi.
Sercan Kısmet'in haberine göre; Meryem Uzerli çocuklarına kendisi bakıyor
Sağlıklı beslenerek doğum kilolarını da veren oyuncu, evinde sporunu da ihmal etmiyor. Üç ay önce Lily Koi’yi kucağına alan Uzerli, tüm zamanını çocuklarına ayırıyor. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren oyuncu, hayranlarıyla iletişime de geçiyor. (Milliyet)

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış