Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Pandemi sürecini evinde geçiren ve nadir dışarı çıkan Şebnem Ferah, Yeniköy’de görüntülendi.
Koronavirüs nedeniyle gelen konser tekliflerinin hepsini geri çeviren sanatçı, arkadaşına ziyarete gittiğini belirtti. Ferah, “Konser ve albüm yapacak mısınız?” sorusuna, “Yeni bir albüm hazırlığı içerisindeyim. Şarkıları kendim yazdığım için o süreç biraz uzun sürebiliyor. Acelem yok” yanıtını verdi. Sanatçının kilo aldığı da görüldü.
Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)