Şarkıcı Dila'nın Ödül Sevinci

Başarılı popçu Dila Kalafatoğlu, geçtiğimiz akşam görkemli bir törenle düzenlenen 35. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’nde Ne Yani şarkısı ile En İyi Şarkı ödülüne layık görüldü.

Şarkıcı Dila'nın Ödül Sevinci

15 Mart Dünya Tüketici Hakları gününde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de ödüllerin dağıtıldığı gecede, güzelliği ve kıyafeti ile dikkat çeken Dila, pembe ceketi ve saçındaki pembe detaylar ile pamuk şekere benzetildi.

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU ANLADIM"

Ödülü alırken, “Bir şarkıyı ve onu en iyi yansıtmasını istediğimiz görselini yaratırken büyük heyecanlar ve kaygılar yaşıyoruz. Sözü ve müziği bana ait olan şarkım 'Ne Yani'ye gelen bu ödülle doğru yolda olduğumuzu bir kere daha anladım. Hem size hem de tüm ekibime teşekkür ederim.'' şeklinde duygularını ifade eden sanatçı, 'Ne Yani?' şarkısını da sahnede seslendirdi.

Şarkıcı Dila'nın Ödül Sevinci

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış