Sanat camiasıyla ilgili de konuşan Tümer, "Sanat camiasında gerçek dostluklar yok. Her şey çıkar ilişkisi" diyerek yıllardır tartışılan bu konuyu yeniden gündeme getirdi. Saba Tümer olay yaratacak bir açıklama daha yaparak, "Seviyorsam, ihaneti affederim" dedi.
Makyaj dünyasının usta isimlerinden Suzan Kardeş, ziyaretçiler arasında bir genç kızı sahneye davet ederek makyaj yaptı. Gençlere tavsiyelerde bulunan Kardeş, "Çok makyaj yapmayın, gençlik en büyük güzellik. Zaten erkekler fazla makyaj yapan kadın sevmez. Bakıyorsa, ne kadar çok boyanmış diye bakar" ifadelerini kullandı.
Erkeklerin dar pantolon giymesiyle ilgili de konuşan Suzan Kardeş, "Erkekler tayt gibi pantolonları lütfen giymeyin" diyerek tartışmaya katıldı. Ayrıca beylere "Kibar olun ve kadınlara özen gösterin" dedi.
Yorumlar (0)