Rafet El Roman'dan Batum çıkarması

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, komşu ülke Gürcistan’ın Batum şehrinde sevenleriyle buluşacak

Rafet El Roman'dan Batum çıkarması

Şimdiye kadar gala gecelerinde birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Batum Sheraton Otel’de 7 Haziran’da sahne alacak olan Rafet El Roman, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatacak.

 İlk kez Batum’da sevenleriyle buluşacağı çok özel gece özel bir repertuvar hazırlayan ünlü şarkıcı “Uzun süredir Batum’u merak ediyordum ve konser vermek istiyordum. Bayram tatili haftasında tüm sevenleri bekliyorum. Unutulmaz bir konser olacak” dedi.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış