Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Bu yıl 23'ncüsü düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali, Rafet El Roman'ın konseriyle önceki akşam start aldı

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

17- 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde alanı dolduran binlerce kişi için şarkılarını seslendiren Rafet El Roman, sahnede ağırlıklı olarak klasikleşmiş şarkılarına yer verdi. 

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, sürekli çıkan çapkınlık haberleriyle ilgili artık daha dikkatli davranacağını söyledi. 


1/3

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Önümüzdeki günlerde oğlu ve kızlarıyla birlikte Bodrum'a tatile çıkacağını söyleyen Rafet El Roman, geçtiğimiz yıl Bodrum'da çıkan haberlerle ilgili "Artık yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. Bu tatilde ıssız adam gibi olacağım. Bayan hayranlarımla fotoğraf çektirmeye çekiniyorum artık. Burada çektirmedim diye bayan hayranlarım kızdılar bana. Bende bir fobi oldu. Çapkınlık haberlerimin çıkmasını istemiyorum. Daha dikkatli davranacağım. Çıkan çapkınlık haberlerini kendime yakıştırmıyorum" şeklinde konuştu.


2/3

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Bu arada Malatya'dan dostlarına hadiye olsun diye kayısı aldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Dostlarıma bol bol kayısı aldım. Onları nasıl götüreceğim diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım" ifadelerini kullandı.


3/3

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Rafet El Roman: Issız adam olacağım!

Festival gecesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte daha önce bir etkinlikte "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyleyen Kırgız kızı Bermet Cumabekova'da sahne aldı. Cumabekova'nın şarkı söylediği sırada dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görüntülerinin geçmesi alanı dolduran binlerce kişi tarafından alkış topladı.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış