Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

Ünlü sanatçı Cenk Eren, önceki akşam Bodrum Gündoğan'daki Bvs Bosphorus Otel'deki By Ali Sayar Bodrum Meyhane'de sahne aldı.

Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

Programına "Odalarda Işıksızım" şarkısıyla başlayan Eren, müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Orhan Gencebay'ın yeni yaşını kutlamak için sahneden inip yanına giderek elini öpen başarılı sanatçı, "Nice yaşlara Orhan Baba, ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Orhan Gencebay'dan kendisi için övgülerde bulunmasını isteyen Eren "Cenk kardeşimiz görevini çok iyi yapan bir arkadaşımız" cevabı aldı. İstediği cevabı alamayan başarılı sanatçı "Çok politiksin Orhan Baba" sözleriyle Gencebay'a takılırken, ikili arasında ki bu espirili diyalog geceye damga vurdu.


1/2

Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede ki enerjisiyle muhteşem bir performans sergileyen Eren, programını "Ağla Halime" parçasıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi. Öte yandan Eren'i izlemeye gelenler arasında Mahmut Anlar, Nilgün Çolak, Nahide Akarsular, gibi ünlü isimlerde vardı. Çolak, şık giyim tarzıyla dikkat çekti.


2/2

Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

Orhan Gencebay 76 yaşına bastı

76 yaşına basan ünlü sanatçı Orhan Gencebay, yeni yaşını eşi Sevim Emre ile birlikte kutladı.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış