Nur Yerlitaş: Hadise'den özür diledim

Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ünlü modacı Nur Yerlitaş, önceki gün Nişantaşı'nda oyuncu Ozan Güven'in ayakkabı mağazasından çıkarken objektiflere takıldı

Nur Yerlitaş: Hadise'den özür diledim

Sanatçı dostlarından Sibel Can, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Tarkan gibi isimlerin bu zor günlerinde kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen ünlü modacı, "Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Bu durumu önce rabbim'e sonra doktoruma borçluyum" dedi. 

Beyin ameliyatı olmadan önce, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini söylemesi üzerine ünlü şarkıcıdan özür dilediğini söyleyen Yerlitaş, "Ben boş bulundum telefona bağladım. Daha sonra Hadise'den özür diledim. Olay tatlıya bağlandı" şeklinde konuştu.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış