Kariyerini “Asi” dizisiyle zirveye taşıyan Murat Yıldırım, kendisini en çok etkileyen ve unutamayacağı dizinin “Asi” olduğunu söyledi.
.jpg)
”Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasından sunuculuk adına bir şeyler öğrendiğini söyleyen Yıldırım, sunuculuk teklifini samimi olmasından ötürü kabul ettiğini vurgulayarak “Galiba benim için anahtar kelime samimiyet” dedi.
.jpg)
Murat Yıldırım, 'Ramo' karakterine oldukça çalıştığını söyleyerek bu karakteri gerçekten benimsediğini söyledi.
.jpg)
Çekimlerin yeni sezonda İstanbul’a taşınacağının müjdesini de veren yakışıklı oyuncu, gelecek bölümlerin oldukça heyecanlı olacağını belirtti.
.jpg)
İçinde bulunduğumuz pandemiyle ilgili konuşan Yıldırım, "Bu olaydan etkilenen ve çok zor durumda olan insanlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalııyorum. İmkanı olan herkes yardım etmeli" dedi.
.jpg)
İşte Murat Yıldırım'ın dergiye verdiği diğer pozlar...
.jpg)
Yorumlar (0)