.jpg)
Güzel oyuncunun katılımıyla gerçekleşen 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyon tanıtımının da yapıldığı lansman gecesinde FLO’nun ilkbahar reklam filmi ilk kez görücüye çıktı. Düzenlenen lansmana Meryem Uzerli, İvana Sert, Yasmin Erbil, Şilan Makal, Cihan Kamer, Sitare Kalyoncuoğlu, Gökhan Çarmıklı, Bahar Tandır, Buse-Volkan Bahçekapılı gibi iş ve sanat dünyasından isimler katılım gösterdi.
.jpg)
Muhabirlerle konuşan Meryem Uzerli , "Ben ayakkabıyı çok seven bir insanım benim için ayakkabı ve rahatlık çok önemli. Bu işbirliği için herkese çok teşekkür ediyorum.Bu iş birliği sosyal sorumluluk ve kadınlar için çok önemliydi. Bir anne olarak böyle bir projede yer aldığım için kendimi çok mutlu ve rahat hissediyorum. Çünkü sosyal sorumluluk anlamında ayakkabısı olmayan, durumu olmayan çocukları ayakkabı sahibi yapıyoruz" dedi.
.jpg)
Reklam projelerinin yanı sıra pek çok projede yer aldığını belirten Meryem Uzerli, "Ben sadece reklam filmlerinde oynuyorum gibi gözüküyorum ama ben arka planda pek çok poje yapıyorum. Çok enterasan bir karakteri canlandırıp, bir filmde rol aldım" diyerek yeni projeler ile beyazperdeye adım atacağının sinyalini verdi. Güzel oyuncu, Hollywood'lu yapımcı Muhammed Al Turki ile aşk yaşadığı iddalarına ''Aşk haberleri yalan. O benim çok yakın arkadaşım'' cevabını verdi.
.jpg)
Cihan Kamer
.jpg)
Yasmin Erbil

Şilan Makal
.jpg)
Mehmet Ziylan-Meryem Uzerli-Mahmut Ziylan

Buse-Volkan Bahçekapılı
.jpg)
Meryem Uzerli
.jpg)
Ivana Sert
Yorumlar (0)