Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ünlenen Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen görüntüleri sonrası büyük tepki almıştı. Skandal paylaşımdan sonra zor günler geçiren Durmaz, koruma tuttu.
son.jpg)
Kerimcan Durmaz, uzun bir aradan sonra gezintiye çıktığı Nişantaşı'nda korumasıyla birlikte Snob Magazin objektiflerine takıldı.
son.jpg)
Kerimcan Durmaz, uzun bir aradan sonra gezintiye çıktığı Nişantaşı'nda korumasıyla birlikte Snob Magazin objektiflerine takıldı. Durmaz'ın tuttuğu iki korumanın, kendisinden 10 metre uzaklıkta ve arkasında olması dikkatlerden kaçmadı.
son.jpg)
Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Kerimcan Durmaz'ın korumaları "Çektiniz, ne olur daha fazla çekmeyin" diyerek muhabirlere ricada bulundu.
.jpeg)
Bu arada Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz'ın kolundaki altın kaplama saat dikkatlerden kaçmadı.
.jpeg)
Dün, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Durmaz, sosyal medyada işlenen suçlara bakan AR-GE amirliğinde ifade verdi.
.jpeg)
Durmaz, "İfademi verdim. Özrümü diledim. Yani ne söyleyeyim, çok üzgünüm. Böyle bir durum yaşandığı için çok mutsuzum. Hayatta herkes, yaşadığı şeylerden ders çıkarmalı. Ben de çok büyük bir ders çıkardım. Tamamen bir hataydı. Yanlışlıkla olan bir şeydi. Bir arkadaş grubuna paylaşmak isterken, yanlışlıkla yayınladım" dedi.
Yorumlar (0)