KEMAL SUNAL’IN EN SEVDİĞİ FİLM BELLİ OLDU

Arzu Film’in sahibi Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, Kemal Sunal'ın en sevdiği filmi açıkladı. Sanatçının, 'Tosun Paşa' filmini çok sevdiğini belirten Eğilmez, "İkincisi istedi ama param yoktu" dedi

KEMAL SUNAL’IN EN SEVDİĞİ FİLM BELLİ OLDU

Arzu Film’in sahibi Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, 2000 yılında hayatını kaybeden sanatçı Kemal Sunal’ın en sevdiği filmi Twitter’dan açıkladı.

İLK KEZ AÇIKLADI

Sanatçının doğum gününde onunla ilgili anısını paylaşan Eğilmez, “Bir gün beni çağırdı, gittim yanına… Babam yeni vefat etmişti. ‘Hayatımda en sevdiğim filmim ‘Tosun Paşa’. Acaba Kartal Tibet yaşıyorken ikincisini çeksek mi?’ dedi. 24 yaşındaydım, param yoktu, maçam yemedi. Kaldı öyle. Hayat işte. Bugün doğum günü… Çok yaşa Kemal Abi” diye yazdı. 

USTA İSİMLER O FİLMDE BULUŞMUŞTU1976 yılında çekilen ve halen yayınlandığı günlerde reytingde zirvede yer alan ‘Tosun Paşa’ filminde Sunal’ın yanı sıra Şener Şener, Müjde Ar, Adile Naşit, Mete Sezer, Tuncay Gürel, Oktar Durukan, Ayşen Gruda ve Bilge Zobu gibi isimler rol almıştı. 


1/1

KEMAL SUNAL’IN EN SEVDİĞİ FİLM BELLİ OLDU

KEMAL SUNAL’IN EN SEVDİĞİ FİLM BELLİ OLDU

<p><br></p>

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış