İyi Sahneler Aşkım

Eski eşini 'DOH' plaka arabalarıyla mekana getiren Okan Kurt, "İyi sahneler aşkım" sözleriyle Demet Akalın'ı uğurladı.

İyi Sahneler Aşkım

11 Eylül'de altı yıllık evliliklerini iki dakikalık davayla noktalayan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti ilişkilerine devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz hafta başı Fransa'nın başkenti Paris'te baş başa tatil yapan ikili, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda sahne alacak eski eşini 'DOH' plaka arabalarıyla mekana getiren Okan Kurt, "İyi sahneler aşkım" sözleriyle Demet Akalın'ı uğurladı.


Eski eşi Okan Kurt'un yüklü miktardaki borçlarından dolayı anlaşmalı boşanma yaptığı iddia edilen Demet Akalın, muhabirlerin "Barışmanız hayırlı olsun. Tekrar gelinlik giyer misiniz? sorusuna "Ştttt. Ohhh, hayır" şeklinde yanıtladı. Okan Kurt ise muhabirlerin "Barışmanız hayırlı olsun" sözlerine "Allah razı olsun kardeşlerim" sözleriyle karşılık verdi.


1/1

İyi Sahneler Aşkım

İyi Sahneler Aşkım

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış