İvana Sert: Türk Olduğum İçin Gurur Duyuyorum

Moda ikonu İvana Sert, önceki gün Beykent’te yeni açılan Leyla Tonya Güzellik Merkezi’nin açılışına katıldı.

İvana Sert: Türk Olduğum İçin Gurur Duyuyorum

Cansu Akdemir ve Leyla Tonya ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta konuşan İvana Sert, “18 yıldan beri Türkiye’de yaşıyorum ve gittiğim her yerde Türk vatandaşı olduğumu söylüyorum.  Türk olduğum içinde gurur duyuyorum. Türkiye için ben ‘Kutsal Toprak’ diyorum. Karadenizi, doğusu, güneyi, batısı her tarafı cennet olan bir vatan burası. Ayrıca insanlarının güzelliği yeter. Bir çok ülke gezdim ama Türkiye gibisi yok” dedi.


1/1

İvana Sert: Türk Olduğum İçin Gurur Duyuyorum

İvana Sert: Türk Olduğum İçin Gurur Duyuyorum

Kadına yönelik şiddet hakkında gelen soru üzerine de konuşan İvana Sert, “Artık yeter doğrusu. Kadınlarımızdan ricam, insanları hayatlarına alırken iyi araştırsınlar. Bu sadece evlilikte değil, sevgili olduğu zaman da karşınıza gelebiliyor. Erkeklerimde bir öfke problemi varsa gitsinler tedavi olsunlar. Ben sırf bu yüzden ikinci bir kez evliliğe korkuyorum.” diye konuştu.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış