İstanbullu geleceğin modelleri görücüye çıktı

Kurucu Başkan Akif Örük öncülüğünde bu sene 21. Kez düzenlenecek olan Miss & Mr Model of Turkey yarışmasının İstanbul elemesi İstanbul Radisson Blu Otel'de gerçekleştirildi.

İstanbullu geleceğin modelleri görücüye çıktı

İstanbul'dan 10 kız, 11 erkek yarışmacı İzmir'deki yarı final seçmelerine katılma hakkı kazandı. 400 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmanın jüri koltuğunda Akif Örük (kurucu Başkan), Erdal Güvenç(tasarımcı), Niyazi Erdoğan (tasarımcı), Gökhan Yavaş (tasarımcı), Amor Gariboviç (tasarımcı), İlayda Aydın (oyuncu), Emrah Yıldız (menajer), Gizem Sevim (2017 1.si), Özgür Özyurt (influencer),Salih Fahlioğulları (yapımcı), Mümin Karaçil (2020 1.si), Ceyda Toyran(2020 1.si), Doğa Ekin Yavuz(2018 2.si), yer alıyor. Yarışmanın yarı finali 18 Ağustos'ta İzmir Saklıbahçe'de, final gecesi ise 10 Eylül'de Palm Wings Ephesus Kuşadası'nda yapılacak.

 İstanbullu geleceğin modelleri görücüye çıktı

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış