İkinci evlilik yıldönümüne iki şarkıyla kutlama

Ünlü oyuncu Özge Özder ile şarkıcı eşi Sinan Güleryüz 29 Temmuz'daki ikinci yıldönümlerini yayınladıkları iki şarkıyla kutladılar

İkinci evlilik yıldönümüne iki şarkıyla kutlama

İlk şarkı çiftin geçen yıl düet yaptığı ve çok dinlenen romantik 'Senle Ben'in remiks versiyonu. Son dönemin yükselen DJ’i Alican Sandık’ın yaptığı remiks, dijital platformlarda geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

SEVENLERİNE SÜRPRİZ YAPTILAR

Kısa sürede büyük ilgi gören remiksin ardından Sinan Güleryüz’ün yeni şarkısı 'Aşk Sensiz de Gülüyor' ikilinin dünkü evlilik yıldönümü tarihinde yayınlanarak dinleyiciyle buluştu.

Şu sıralar eşiyle Bodrum’da tatilde olan Sinan Güleryüz, sahne çalışmalarına devam ediyor. 


1/1

İkinci evlilik yıldönümüne iki şarkıyla kutlama

İkinci evlilik yıldönümüne iki şarkıyla kutlama

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış