İbrahim Aktolon: Sanat camiası vefasız

Şarkıcı İbrahim Aktolon tatil için Bodrum'u seçti. Önceki gün eşi ve çocuklarıyla Bodrum görüntülenen şarkıcı, gazetecilerle sohbet etti. 20 gündür Bodrum'da olan Aktolon, sanat camiasının vefasızlığına değindi

İbrahim Aktolon: Sanat camiası vefasız

Aktolon, ''Pek çok şarkıcı arkadaşıma Avrupa'da konser bağladım ve destek oldum. Ama Türkiye'ye geldiğimde hiçbirinden telefon almadım. Ben onlardan bir şey bekleyerek bunları yapmıyorum ama nankör bir piyasadayız'' dedi.

'Üstü Kalsın adlı şarkısından da bahseden Aktolon, ''Allah'a şükür şarkımız çok iyi gidiyor. Tepkiler çok güzel'' dedikten sonra teknede mangal keyfi yaptı. Jet-ski'ye de binen şarkıcı, denizde adeta şov yaptı.

KLİBİ MEMLEKETİNDE ÇEKTİ

İbrahim Aktolon’un Yener Çevik’le birlikte seslendirdiği “Üstü Kalsın” adlı şarkıyı 7 Haziran da müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Aktolon’un hem müziğini bestelediği hem de Çevik’le birlikte sözlerini yazdığı “Üstü Kalsın”ın video klibi de aynı tarihte müzik kanallarında dönmeye başladı.

Sanatçı, aranjesi Murat Yaprak’a ait yeni şarkısının klibini kendi memleketi Mardin’de çekti. İstanbul’dan giden 68 kişilik bir ekiple yapılan çekimler, 3 günde tamamlandı.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış