HEPSİ GRUBU ARTIK YOK

Uzun yıllar sonra Hepsi Grubu üyeleriyle barışan Gülçin Ergül, "Müzik anlamında bir çalışmamız olmayacak. Zaten herkes kendi hayatında" dedi

HEPSİ GRUBU ARTIK YOK

Gülçin Ergül, Metropol İstanbul’da görüntülendi. Ailesiyle birlikte akşam yemeğine geldiğini belirten şarkıcı, mekan çıkışı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmadı. 10 parçadan oluşan 'Davet' albümünü dinleyicilerle buluşturan Ergül,
”Yeni projem çıktı. Şu sıralar onun heyecanı içerisindeyim. Güzel tepkiler aldım” dedi. Şarkıcı, “Hepsi grubu üyeleriyle barıştınız. Yeni bir parça yapar mısınız?” sorusuna, “Grup olarak arkadaşlığımız devam ediyor. Ama belirttiğimiz gibi herhangi bir çalışma yapmayacağız müzik anlamında. Zaten herkes kendi hayatında, kendi başarısına ulaşmış durumda. Herkes birbirini destekliyor” cevabını verdi.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış