1/3
Güzellik merkezi açılışında bir araya geldiler

Profesyonel cilt bakımı uzmanı Sevda Ertopçu'nun Ataköy’de yeni şubesinin açılışında ünlü isimler bir araya geldi.
2/3
Güzellik merkezi açılışında bir araya geldiler

Ekranların güzel sunucusu Dilay Korkmaz güzellik tüyoları hakkında bilgiler aldı.
Korkmaz, “Ne kadar güzel olursanız olun bakım yapmadığınız taktirde cildiniz zamana karşı koyamaz. Düzenli sağlıklı cilt bakımı yaptırıyorum” dedi.
3/3
Güzellik merkezi açılışında bir araya geldiler

Ünlü manken Seda Kırımlıoğlu da “Artık herşeyin doğal olanı moda. Bende doğal ve kalıcı kaş makyajı için Sevda hanımı tercih ettim” açıklamasında bulundu.
Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)