Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 - Baba’nın Son İcadı çizgi roman severler için raflarda

Dört farklı disiplinden dört kafadarın bir araya gelerek bir hayalin peşinden gitmesiyle ortaya çıkan ve okurlarına merakın ve bilginin hüküm sürdüğü fantastik bir dünya vadeden “Görmüş Geçirmiş Kaptan 88”  - Baba’nın Son İcadı; dört kitaplık bir serinin ilk sayısı olarak raflarda yerini aldı.

Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 - Baba’nın Son İcadı çizgi roman severler için raflarda

İnsanlığın dünyadaki felaketlerden başka bir gezegene sığınarak hayatta kalmaya çalıştığı bir 4120 yılı tasviriyle başlayan hikaye, Kaptan 88’in, Görmüş Geçirmiş Kaptan 88’e dönüşme serüvenini takip ederken Dünya’nın ve insanlığın karşı karşıya olduğu çaresizlikleri kendi özgün kurgusuyla ve kadim mitlerle harmanlıyor. Özellikle bilimkurgu ve çizgi roman meraklıları için farklı bir deneyim sunan Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 – Baba’nın Son İcadı’nın lansman etkinliği bugün yapıldı.

Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 - Baba’nın Son İcadı çizgi roman severler için raflarda

Dört kafadarın ortak eseri

Kaptan 88, küçük yaşlarından itibaren bu hikayenin etkisinde olduğunu ifade eden Davut Çelebi’nin hayali olarak başladı, sonrasında Metin Akdülger ve Osman Oğuz Öğün’ün kalemiyle şekillendi ve nihayetinde Sadi Güran’ın fırçasıyla renklerine ve görsel dünyasına kavuştu. Dört kitaplık bir seri olacak Görmüş Geçirmiş Kaptan 88’in ilk sayısı Baba’nın Son İcadı, bugünden itibaren okurlarıyla buluşuyor.
 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış