Fenomenlere ateş püskürdü

İstanbul gece hayatının önde gelen DJ'lerinden Kerem Selek, müzik kulağı olmadığı halde DJ’lik yapan sosyal medya fenomenlerine ateş püskürdü.

Fenomenlere ateş püskürdü


Sosyal medyada yaptığı rezilliklerle fenomen olan ünlülerin dj’lik yapmasından rahatsız olduğunu belirten Kerem, bu tarz insanlar yüzünden DJ’lik mesleğine gönül veren insanların mesleğini yapamadığından dert yandı. Mekan sahiplerinin ve işletmecilerin bu fenomenlere prim vermemesi gerektiğini ifade eden genç DJ, “Müzik, duyguları besleyen estetik boyutundan uzaklaştı. Fenomenlerle birlikte ticari bir sektör hâline dönüştü. Bu insanların dejenere tavırla çaldıkları müzikler insanları sadece şehvete sürükler” diyerek tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış