Eylem Şenkal: Güzel şeyler duyacaksınız

Bir dönem podyumda giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren eski menken Eylem Şenkal, yıllar sonra geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı

Eylem Şenkal: Güzel şeyler duyacaksınız

Sporcu psikoloji üzerine Londra'da mastırını tamamladıktan sonra İstanbul'a dönen Şenkal, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı.

Şenkal, "Benimle ilgili yakın bir zaman içinde çok güzel şeyler duyacaksınız. Tam netleşsin ondan sonra sizlerle paylaşacağım" dedi.  


1/1

Eylem Şenkal: Güzel şeyler duyacaksınız

Eylem Şenkal: Güzel şeyler duyacaksınız

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış