Eski futbolcu şarkıcı oldu

Eski futbolcu Idise Anthony Therealtfame albüm çıkardı. Kasımpaşasporlu eski futbolcu şimdilerde menajerlik yapan Idise Anthony Therealtfame yeni albüm çıkardı.

Eski futbolcu şarkıcı oldu

'Grateful' adında bir şarkı yapan Therealtfame, üç şarkılık single çalışmasıyla müzik dünyasına merhaba dedi. Eski futbolcu takipçilerinden güzel tepkiler gelince yeni single çalışmasıyla daha çok ilgileneceğini belirtti. “Bütün sevenlerime bu yaz çok güzel parçalar yapacağım.” diyen Therealtfame “Süprizlere hazır olun, herkesin beni konuşacağı bomba parçalarım geliyor.” dedi.


Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış