Ekranlara Döneceğini Müjdeledi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İnci Pars, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. 2018 yılında eski KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile evlendikten sonra setlere ara veren oyuncu, ekranlara dönmek istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Ekranlara Döneceğini Müjdeledi

Bugüne kadar; 'Hayat Bilgisi' Harem', 'Yahşi Cazibe', 'Binbir Gece' ve 'Harem' gibi önemli dizilerde rol alan İnci Pars, konuk olduğu 'Yasak Elma' dizisi hakkında konuştu. 

VİDEO - İNCİ PARS MÜJDELİ HABERİ VERDİ

"SETLER PROFESYONELLEŞMİŞ"

Snob Magazin'e konuşan Pars, "Çok keyifli bir set ortamı vardı. O havayı çok özlemişim. Evlilik sürecim ve kızımın dünyaya gelmesi derken yaklaşık 5-6 yıldır setlere ara vermiştim. Gelinen noktada setler profesyonelleşmiş, daha hızlı çalışıyorlar. Eskiden bir sahneyi 4-5 saatte çekerken, şimdi 20 dakikada bitti. Öncesine göre daha kolaylaymış" dedi. 

Ekranlara Döneceğini Müjdeledi

"BAŞA DÖNMÜŞ GİBİ HİSSETTİM"

Pars, "Eşiniz oyunculuk yapmanıza karşı mı?" sorusuna, "Hüseyin her konuda bana destek veriyor. Allah onu yanımdan eksik etmesin. Senaryoyu birlikte okuduk. Onun da sevdiği işti. Uzun süre sonra kendimi ekranda görünce, başa dönmüş gibi hissettim. Çok heyecanlandım!" yanıtını verdi. 

"ARTIK ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Oyuncu, "Başka proje olacak mı?" sorusuna ise, "Artık çalışmak istiyorum. Eşimle birlikte bakıp, en uygun projeyi seçeceğiz" cevabını verdi.

Ekranlara Döneceğini Müjdeledi

İNCİ PARS ÖZGÜRGÜN KİMDİR?

İnci Pars Özgürgün (d. 1 Mart 1980, Girne), Kıbrıs Türkü oyuncu.

18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile yaşamıştır.

Bundan bir süre sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanınmıştır.

5 Ocak 2018'de dönemin KKTC başbakanı Hüseyin Özgürgün ile evlenmiştir. Evliliği, 8 Ocak 2018'de sosyal medyadan duyurmuştur.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış