1/2
Eda Ece'den kötü haber. 'Yasak Elma' setinde panik
.jpg)
Eda Ece'nin, koronavirüs test pozitif çıktı. 'Yasak Elma' dizisinde Yıldız karakterine canlandıran oyuncunun, evinde kendini karantinaya aldı. Ece'nin süreci çok ağır geçirdiği iddia edildi. Set çalışanlarından da 2 kişinin koronavirüse yakalandığı öne sürüldü.
2/2
Eda Ece'den kötü haber. 'Yasak Elma' setinde panik
.jpg)
Ece, son olarak pazartesi akşamı sevgilisi Buğrahan Tuncer'in Türkiye Milli Basketbol Takımı'yla Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son maçında Hırvatistan'ı 84-78 mağlup ettiği maçı izlemişti.
Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
SEVDİM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
BEĞENDİM
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
Yorumlar (0)