Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek

Dosso Dossi Fashion Show’un Diyarbakır’da gerçekleştireceği dijital platform defilesinde Türkiye’nin en ünlü mankenleri görev alacak. 

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek

Türkiye’nin en büyük moda etkinliklerini gerçekleştiren Dosso Dossi Fashion Show, Doğubayazıt ve Kapadokya’nın ardından bu kez Diyarbakır’da moda rüzgarı estirecek. Diyarbakır’ın tarihi ve turistik bölgelerinde gerçekleştirilecek çekimlerde ünlü mankenler görev alacak.

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek
 
Türk tekstil ürünlerini dünyaya pazarlarken Türkiye’nin turizm açısından önemli bölgelerini de tanıtmayı öncelikleri arasında tutan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez Diyarbakır’da büyük bir projeye imza atacak.

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek

Diyarbakır’ın tarihi ve turistik alanları, 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek dijital platform defilesinin çekimlerine ev sahipliği yapacak.

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek

Aralarında Tülin Şahin, Demet Şener, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Buse İskenderoğlu, Dilara Korkmaz, Cemrenaz Turhan, Şira Sahilli, Deren Talu, Derin Talu ve Mady Sarıkabadayı’nın da olduğu 25 manken, Koreograf Yasin Soy eşliğinde Diyarbakır’a gelecek.

Diyarbakır’da moda rüzgarı esecek
 
Daha önce Doğubayazıt ve Kapadokya’da yaptıkları başarılı çalışmalara bir yenisini eklemek için Diyarbakır’a gideceklerini belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Diyarbakır’ın tarihi ve turistik güzelliklerini moda aracılığıyla dünyaya göstermeyi planlıyoruz. Yapacağımız çalışmanın şehrin tanıtımına ve ticari kalkınmasına destek olacağına inanıyoruz. Defile çekimleri yaklaşık 50 ülke televizyonlarında gösterilecek. Bizlerden desteğini esirgemeyen ve ev sahipliği yapacak olan Diyarbakır Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış