Dilan’a yeni imaj

Dilan Çiçek Deniz, uzun aradan sonra yeni film ve dizisi için yepyeni imajıyla ortaya çıktı!

Dilan’a yeni imaj

Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinden ayrıldıktan sonra, yeni projelerin hazırlığına ve kendini geliştirdiği farklı eğitim programlarına odaklanmıştı. Sinema filmi ile gündemde olan ve önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak yeni dizisi için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz, değiştirdiği saç stiliyle dikkat çekti.


1/3

Dilan’a yeni imaj

Dilan’a yeni imaj

Dilan, bugünlerde seyirciyle buluşan Metin Akdülger ile başrolü paylaştığı ‘Yarına Tek Bilet’ filmi için kamera karşısına kahküllü saçıyla geçmişti. Genç oyuncu, rol arkadaşı Burak Deniz ile önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi için de saç imajını kısa modele dönüştürdü.


2/3

Dilan’a yeni imaj

Dilan’a yeni imaj

‘Bu küçük yenilikle çok özlediğim setlere kavuşmanın da mutluluğunu yaşıyorum.” diye konuşan güzel oyuncu, durgun karantina dönemi sonrasında başlayan iş yoğunluğundan memnun olduğunu belirtiyor.


3/3

Dilan’a yeni imaj

Dilan’a yeni imaj

<p><br></p>

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış