Demet Akalın, Alişan'ın bir süredir arasının açık olduğu Esra Balamir'i canlı yayına davet etmesi üzerine 'Eve geldi kovdum evden, istemiyorum onu.' diyerek ağızları açık bıraktı.
NEDEN KÜSMÜŞLERDİ?
İkilinin küslüğünün perde arkasında Uludağ tatili dönüşü koronavirüse yakalanan Okan Kurt'un olduğu öğrenildi. Esra Balamir, Okan Kurt’un koronavirüse yakalandığı haberini aldığı sırada evinde tadilat olduğu için Demet Akalın’ı arayamadı.
Tadilattan sonra Akalın’ın evine giden Balamir, 5 saat boyunca Demet Akalın’ı aramadığı için yakın dostunun “Şimdi mi aklına geldi?” tepkisiyle karşı karşıya kaldı.
Esra Balamir’in kendisini saatler boyunca aramamasına sinirlenen Demet Akalın bu tepkiyi göstermesiyle birlikte Balamir’le dostluğunu bitirdi.
Yorumlar (2)
Büşra
4 yıl önce / 30.03.2021Demet akıllı ol herkese yol verme ayıptr
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
İdil
4 yıl önce / 29.03.2021Yanı sana gercekden tedavı şart şöhretı parayı hazmedemeyenlerdensın bir insan 5 saat sonra geldı dıye kovulmaz dünya senın etrafındamı dönuyor bır gram sevemedım demet akalın senı sevılecek bir yanın da yok be
Beğendim 1 | Beğenmedim 1 | Cevapla