.jpg)
Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li sanatçı Della Miles "Türkiye'yi çok seviyorum. Buranın dokusu, insanları, hatta havası ve suyu bile bambaşka.
.jpg)
Bazı radikal kararların eşiğindeyim. Bana "siyah inci" yakıştırmasını yapanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sevgimin karşılık bulduğunun bir göstergesi" ifadelerini kullandı.
.jpg)
Miles, röportaj esnasında "Selamun Aleyküm Türkiye ve "Sizi çok seviyorum" sözlerini kullanarak muhabirleri şaşırttı.
.jpg)
Metroya binen Della Miles rahat tavırlar sergiledi.
.jpg)
Della Miles, çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmedi.
.jpg)
Della Miles tüm dikkatleri üzerine çekti.
.jpg)
Della Miles
.jpg)
Gerçekleştirdiği röportajın ardından bir süre Havalimanı çıkış kapısında bekleyen Della Miles, kendisi için tahsis edilen vip aracın yanlışlıkla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gittiğini öğrenince gülmekten kendisini alamadı.
.jpg)
Bu durum karşısında taksiye binmek yerine bir kez daha herkesi şaşırtarak metroya yönelen siyahi şarkıcı, konaklayacağı otele raylı sistemle gitmeyi tercih etti. İstanbul'a daha önceden geldiğini dile getiren Miles, "İstanbul metrosu Avrupa'daki bir çok metro ile yarışacak düzeyde güvenli ve modern. Bu şehri, bu kültürü, bu ülkeyi çok seviyorum..." ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)