Darmaduman oyuncuları hayranlardan gelen sorularla yaptım - yapmadım oyununu oynadı

FOX'un Ay Yapım imzalı dizisi Darmaduman'ın başrol kadrosundan Hafsanur Sancaktutan ve Mert Yazıcıoğlu, sosyal medyanın trendlerinden Yaptım - Yapmadım oyununu oynadı.

Darmaduman oyuncuları hayranlardan gelen sorularla yaptım - yapmadım oyununu oynadı

"Hiç fake hesap açtın mı?" sorusuna Mert Yazıcıoğlu "yapmadım" derken Hafsanur Sancaktutan "yaptım" cevabını verdi. İkili gelen sorulardan arkadaşıyla aynı kişiden hoşlanma, arabayı kaçırma, okul cezası alma gibi sorulara da "yaptım" cevabını verdi.
 

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış