Türkan Şoray'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Caroline Yılmaz, önceki gün Kavacık Yeşilçam Kahve Evi'nin açılışına katıldı. Açılışa Türkan Şoray hayranları, adeta akın etti.
Sanatçının hayranları, Şoray'a olan bezerliği nedeniyle şarkıcı Caroline Yılmaz'a büyük ilgi gösterdi. Herkes Yılmaz’la fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Yeşilçam Kahve Evinin sahibi olan Ali İhsan Demirbilek ile çok yakın dost olduğunu için açılışa katıldığını söyleyen Yılmaz, açılış boyunca sevenlerin kendisine gösterdiği ilgiden dolayı oldukça mutluydu.

Bu arada Caroline Yılmaz, hayran olduğu Serdar Ortaç'tan bir şarkı aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Serdar Ortaç'ın büyük hayranıyım. Ondan şarkı alarak hayalimi gerçekleştirdim. Hayalimi gerçekleştirdiğim için de çok mutluyum" dedi.

<p><br></p>
Yorumlar (0)