Cansu Taşkın'dan baba itirafı

Murat Başaran, ‘Leyla’ parçasının klibinde Cansu Taşkın’la kamera karşısına geçti. Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği iddialarına Taşkın, " tanımadığım bir baba portföyü. Para amaçlı gelmeseydi, affedebilirdim" dedi.

Cansu Taşkın'dan baba itirafı

Sözü Nermin Tahmaz Aşçıoğlu'na, bestesi Murat Başaran'a ait ‘Leyla’ parçasının klibinde Başaran'a Cansu Taşkın eşlik etti. Şarkıcı, “Cansu eski bir dostum. Ailece tanışıyoruz. Güzel bir klip olacak. Güzel bir parça. Bu seneye inşallah ses getirecek. Korona nedeniyle herkes hüzünlü, biraz neşeli şeylerle keyif alalım istedim” dedi. Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği haberleriyle gündemde olan Taşkın, “Çok küçüktüm hatırlamıyorum bile…” dedi. 


1/1

Cansu Taşkın'dan baba itirafı

Cansu Taşkın'dan baba itirafı

Babasının kendisinden para istediği iddialarına Taşkın, “Geçtiğimiz sene çok olmuştu. Onu öğrenince savcılığa şikayet ettim. Öyle bir şeyle gelmemiş olsaydı affedecektim, tanımadığım bir baba portföyü. Para istemese yine bir şey yapmazdım ve kabul edilebilirdi. Para amaçlı geldiği için bitmiş oldu” açıklamasını yaptı. Başaran ise modele destek vererek, "Kadına şiddet ve tacizin her şeyine karşıyım" diye konuştu.

Bu haber SNOB MAGAZİN tarafından hazırlanmış olup Editörler tarafından hazırlanarak servis edilmiştir. Bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekli ile servis edilmektedir. Bu nedenle haberin farklı kanyaklarda değiştirilerek yayınlanması SNOB MAGAZİN sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış